Forum klanu *PSA*
Jesli juz mamy stale IP to czynimy nastepujace rzeczy
Ppm klikamy na pulpicie w ikone "CoD4 MW multiplayer" dajemy "Utworz skrot" Klikamy na nowo powstaly skrot ppm dajemy "Wlasciwosci" i w elemencie docelowym dajemy (standard) :
"C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\iw3mp.exe" +set dedicated 2 +set sv_punkbuster 1 +exec server.cfg +map_rotate +set net_port 28960
Jesli macie inny dysk to zmieniacie na odpowiedni dysk i podobnie z sciezka wazne by wszystko bylo tak jak tu jest tzn duze litery i " po czym klikacie zastosuj jesli wszystko jest ok okno zamknie sie bez problemu jesli wyskoczy blad zle wpisaliscie cos sprawdzcie i poprawcie
Po czym z strony
http://www.callofduty.pl/forum/viewtopic.php?t=5767
Sciagacie plik SERVER.CFG link do tego pliku znajduje sie na dole strony ktora sie wam otworzy (link widoczny na zielono)
Rozpakowujecie sciagniety plik i wklejacie go do
\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\main
Po wklejeniu plik server.cfg otwieramy za pomoca "notatnika" i ppoprawiamy nastepujace rzeczy:
1 sets sv_hostname = nazwa serwera
2 sets _Admin = nick admina
3 sets _Email = email admina
4 set net_ip = twój adres IP
5 set rcon_password = hasło do rcon
6 set sv_privatePassword = hasło na prywatne sloty
7 set sv_maxclients = ilośc graczy na servie
8 set sv_privateclients = ilosc graczy prywatnych ( dostęp po podaniu hasła patrz nr 6)
zapisz te zmiany
Przyklad w watku SERVER.CFG
Po wprowadzeniu zmian zapisujemy i otwieramy nowo powstaly skrot z dodatkiem powinna sie otworzyc consola zostawiamy ja i klikamy w normalna ikone CoD4 multi dajemy lokalne i tam bedzie nasz serw
Koniecznie zobaczcie watek SERVER.CFG
niee.
Member PsA
to właśnie jeszcze nie wiadomo
Member PsA
Założyłem serwa według instrukcji powyżej ( mam stałe ip ) potrzebuję tylko waszej asysty by móc sprawdzić jego działanie. Dziś wieczorem ok 21 30 bym postawił serwer.
Member PsA
zapytam szwagra :] zakupił ostatnio cod4 do tej pory grał w cod2 , może da się namówić
Member PsA
masz zumi coś o tym serwarze?